dilluns, 17 de febrer del 2014

El Guerrero Pacífico


Autosuperació del cos mitjançant la ment: 
L'altre dia, vaig tindre el plaer de vore una pel·lícula, la qual al principi no em pareixia molt interessant, però que poc a poc en va fer vore com es pot entrenar o entrenar, siguent coses diferents. El títol de aquest film es " El guerrero pacífico". Ací vos adjunte el vídeo del tràiler.

 

Durant la pel·lícula es deixa clar els dos tipus de forma de vore el cos, la dualista i la monista. El xic durant la pel·lícula, experimenta els dos tipus de vistes amb el seu entrenament.
La pel·lícula comença a ser interessant quan el xic te un accident de moto i es queda amb una cama enverinada, no poguent entrenar amb els seus companys. Desprès d'aquest fatal moment, el protagonista canvia i aconsegueix millorar mitjançant altre tipus de pràctica. Ús anime a vore-la, es molt interessant i entretinguda.
Ací vos deixe el link de la pel·lícula sencera. 
 http://www.youtube.com/watch?v=qOBQkrzF_Bg
Està tan emocionant i es tan expressiva, que no podria dir-vos en quins minuts està més interessant, però vos adjunte un altre link on estan les millors escenes.

2 comentaris:

  1. Personalmente, no me gustan mucho las películas de héroes tipo "era fantástico, me pasó algo, luche y volvía ser el que era". Me inspiran más las que hablan de las complejidades de la vida, de los matices, como "las alas de la vida" (http://www.youtube.com/watch?v=74XYTWJXX8o). Más que por volver a ser lo que uno era, yo me inclino por pensar que evolucionar significa cambiar para ser otro mejor.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Antenc el teu punt de vista, però en la pel·lícula, el protagonista afronta una complexitat com és la de quedarse sense movilitat en una cama i això el fa canviar, no torna a ser el mateix, pues no te el mateix pensament de les coses, no rep igual l'informació del seu voltant.

      Elimina